Οι Εγκαταστάσεις της εταιρείας μας βρίσκονται σε ιδιόκτητη έκταση 7.000m2 , στην περιοχή Βουλίκη στην Κατερίνη, με πάνω από 1.000mστεγασμένες κτιριακές υποδομές εντός τους οικοπέδου. 

Οι κτιριακές μας εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν γραφεία για το διοικητικό προσωπικό και το λογιστήριο, μια αίθουσα γευστικών παρουσιάσεων και χώρους αποθήκευσης τροφίμων και ειδών οικιακής χρήσης.

Οι αποθηκευτικοί χώροι μας αποτελούνται από τρεις θαλάμους κατάψυξης, με θερμοκρασίες έως -25Co και δυνατότητα αποθήκευσης περίπου 300 παλετών, έναν θάλαμο ελεγχόμενης ψύξης έως 17Co και δυνατότητα αποθήκευσης περίπου 120 παλετών, και 1 αποθήκη ξηρού φορτίου με δυνατότητα αποθήκευσης 350 παλετών.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Πιερίας διαθέτοντας δύο κανάλια διανομής και έναν στόλο 8 αυτοκινήτων για την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Το πρώτο κανάλι διανομής και με στόλο 3 φορτηγά αυτοκίνητα είναι αυτό της κατάψυξης. Εταιρείες που εμπιστεύονται το δικό μας κανάλι διανομής για τα προϊόντα τους είναι η παγωτοβιομηχανία ΕΒΓΑ, η CSM HELLAS με κατεψυγμένες ζύμες και γλυκά, η DS MILKA κατεψυγμένα γλυκά κ.α.

Το δεύτερο κανάλι διανομής και με στόλο 5 ιχ και φορτηγά αυτοκίνητα είναι αυτό του ξηρού φορτίου. Αυτό το δίκτυο διανομής διακινεί κυρίως τρόφιμα εκτός ψυγείου, είδη οικιακής χρήσης, χαρτικά, ψιλικά και όχι μόνο. Εταιρείες που εμπιστεύονται το δικό μας δίκτυο διανομής είναι: ΒΙΚΟΣ Α.Ε. (Νερά-Αναψυκτικά), ΛΟΥΞ Α.Ε. (Αναψυκτικά-Χυμοι), ΕΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ (χυμοί ΑΓΡΟΣ), κ.α.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

               

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΣΑΝΛΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ LOGISTICS Α.Ε.

2ο ΧΛΜ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑΣ

Τ.Κ. 60100, ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΤΗΛ. 23510 75675 / 23510 75715

 

 

 Ισολογισμός 2014

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ